تصویر لودکننده

عوارض صدور پروانه معضل آسیب‌دیدگان روستای امام‌زاده ابراهیم (ع)

فرماندار شهرستان شفت با اشاره به اختصاص ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات به واحدهای آسیب‌دیده روستای امام‌زاده ابراهیم (ع)، یکی از مشکلات موجود را پرداخت عوارض برای صدور پروانه ساختمانی دانست و گفت: طبق قانون امکان بخشودگی عوارض وجود ندارد و باید ۳۰ درصد از این مقدار در ابتدا پرداخت و مابقی در ۳۶ ماه قسط‌بندی شود.

به گزارش پیام شفت مهدی نقدی در گفتگو با خبرنگاران،۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری بخشی از روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت دچار حریق شد به گفته حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن گیلان در پی این حادثه ۲۸۹ واحد مسکونی و ۱۰۵ واحد تجاری خسارت‌دیده شناسایی شدند که پس از شناسایی واحد و پلاک‌های خسارت‌دیده، نیروهای نقشه‌برداری بنیاد به محل اعزام و قبل از آواربرداری کار نقشه‌برداری واحدهای آسیب‌دیده انجام شد.

در همین رابطه به بررسی آخرین وضعیت شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت در گفتگو با مهدی نقدی فرماندار شهرستان شفت پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات موجود در راستای بازسازی، پرداخت عوارض برای صدور پروانه ساختمانی است.

 وی به تشریح ابعاد قانونی این مسئله پرداخت و گفت: طبق قانون امکان بخشودگی عوارض وجود ندارد و باید ۳۰ درصد از این مقدار در ابتدا پرداخت و مابقی در ۳۶ ماه قسط‌بندی شود.

 فرماندار شهرستان شفت، تصریح کرد: تاکنون جلسات متعددی برای ارائه راه‌حل جهت کاهش و تخفیف عوارض برگزار شده است؛ چون طبق قانون امکان حذف آن وجود ندارد.

 نقدی ادامه داد: روز شنبه جلسه‌ای در همین راستا با معاون عمرانی استاندار برگزار خواهد شد و در شورای تأمین نیز این موضوع مطرح شده است تا با تخفیف بتوانیم مراحل بعدی را پیگیری کنیم.

 فرماندار شفت تصریح کرد: سیماک، سامانه مدیریت یکپارچه املاک و اماکن کشور است و باید تمام مراحل در آن ثبت شود و بدون پرداخت عوارض امکان ادامه روند وجود ندارد.

پرداخت ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات به واحدهای آسیب‌دیده

 وی در ادامه با اشاره به تسهیلات اختصاص داده شده به خسارت‌دیدگان حادثه آتش‌سوزی در شهرک امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت، بیان کرد: به هر کدام از واحدهای آسیب‌دیده حدود ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات اختصاص داده شده و به علاوه بیمه ایران نیز برای جبران خسارات بیش از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص داده است همچنین حدود ۱۷ میلیون تومان از طرف نماینده ولی‌فقیه در استان به صورت بلاعوض پرداخت و هلال‌احمر نیز بخشی از اقلام را تقبل کرده‌اند.

 نقدی در پایان خاطرنشان کرد: ایستگاه‌های آتش‌نشانی برای پیشگیری از چنین حوادثی در روستاها تعبیه شده است؛ اما نیازمند نیروی انسانی هستیم که با صدور نامه‌ای از سوی تعاونی دهیاران، به دهیاران هر روستا اعتباراتی برای جذب و تأمین حقوق نیروها اختصاص داده خواهد شد.

منبع/هشت دی

به اشتراک بگذارید

یک پاسخ ارائه کنید